Privacy Policy


Privacy Policy Denkkaders

Denkkaders respecteert je privacy. Zo worden je gegevens uitsluitend gebruikt om onze dienstverlening soepel en eenvoudig te laten verlopen en worden alleen gegevens aan derden verstrek voor zover dat strict noodzakelijk is in het kader van het laten functioneren van je afgenomen diensten.

Bedrijfsgegevens

Denkkaders
Willem Barentszstraat 29
6991BA Rheden

Kvk: Denkkaders 63159619

E-Mail: info@denkkaders.nl

Welke gegevens worden verzameld?

Bij het invullen van het contactformulier en invullen van reacties vragen wij om de volgende gegevens:

  • Naam
  • E-mailadres
  • Reactie

Daarnaast worden de volgende gegevens bewaard:

  • IP- adres

Wanneer er sprake is van samenwerking:

  • Bedrijfsnaam (indien van toepassing)
  • KvK nummer (indien bedrijf)
  • BTW-nummer (indien bedrijf)
  • Naam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Banknaam en IBAN nummer

Waar worden deze gegevens voor gebruikt?

  • Om contact met je op te kunnen nemen naar aanleiding van jouw vraag
  • Wanneer je je in hebt geschreven voor een nieuwsbrief om je op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen omtrent Denkkaders
  • Je e-mailadres wordt gebruikt voor het beantwoorden van de door jou ingestuurde communicatie
  • Heb je je telefoonnummer ingevoerd? Je telefoonnummer wordt door ons alleen gebruikt indien communicatie per e-mail niet wenselijk is.
  • IP-adres wordt gebruikt om te bekijken uit welke landen Denkkaders bezoekers komen.

Bij samenwerking:

  • Om ervoor te zorgen dat offertes en facturering op de juiste manier verwerkt kunnen worden.

Inzage en aanpassing van gegevens

Je kan te allen tijde  om een correctie- of verwijderverzoek in te dienen door een e-mail te sturen naar info@denkkaders.nl

Je kan je op die manier ook afmelden voor de nieuwsbrief. Wanneer we de nieuwsbrief versturen is er ook een link onder aan de nieuwsbrief waar je je uit kunt schrijven. Je wordt dan echter niet langer op de hoogte gehouden van de informatie waarvoor deze mailings worden gebruikt.

Wil je dat je gegevens niet alleen gearchiveerd worden maar ook geanonimiseerd, in het kader van het recht om ‘vergeten’ te worden? Stuur een e-mail naar info@denkkaders.nl en het wordt binnen 48 uur voor je in orde gemaakt. Je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer worden dan verwijderd uit de mailinglijst en eventuele mailings. Persoonsgegevens in facturen worden verwijderd mits er geen wettelijke bewaartermijn meer op rust.

Bovenstaande gegevens worden bewaard zolang het nodig is om onze dienst aan je te leveren en/of je ingeschreven bent voor de interne mailing.

Derden

Denkkaders zal je persoonsgegevens nooit aan derden verkopen en deze uitsluitend in het kader van de uitvoering van onze diensten gebruiken. Ingeschakelde derden en medewerkers van Denkkaders hebben in het kader van de dienstverlening inzage in je gegevens (emailadres), maar zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Cookies

‘Cookies’ zijn kleine stukjes informatie die in je browser worden opgeslagen. Denkkaders gebruikt cookies om je te kunnen herkennen bij een volgend bezoek van onze website. De cookies stellen ons in staat om belangrijke informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren. Het is uiteraard mogelijk om je browser zodanig in te stellen dat je geen cookies meer accepteert.

Daarnaast maken wij gebruik van Google Analytics om gegevens te verzamelen over het bezoekersgedrag op onze website.

  • Er worden Google Analytics-cookies gebruikt
  • We hebben een bewerkersovereenkomst met Google gesloten
  • Het laatste octet van het IP-adres van bezoekers is gemaskeerd en daardoor geanonimiseerd
  • We delen geen gegevens met Google, dit hebben we uitgeschakeld
  • We maken geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.

Om websitebezoekers meer invloed te geven over hoe hun gegevens worden verzameld door Google Analytics, heeft Google de Google Analytics Opt-out Browser Add-on ontwikkeld. De add-on communiceert met het Google Analytics JavaScript (ga.js) om aan te geven dat er geen informatie over het websitebezoek mag worden verzonden naar Google Analytics.

Gebruik je een andere browser: maak dan gebruik van de instellingen voor de cookies via de pop-up onderin de website.

Klacht indienen

Je kunt bij ons een klacht indienen over de verwerking van je persoonsgegevens door een e-mail te sturen naar info@denkkaders.nl. Op grond van de privacywet heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijziging van privacybeleid

Denkkaders behoudt zich het recht voor dit privacybeleid te wijzigen of aan te vullen.

Wijzigingen gelden ook ten aanzien van reeds gesloten overeenkomsten met inachtneming van een termijn van 30 dagen na bekendmaking van de wijziging op de website van Denkkaders of per elektronische berichtgeving.

Wijzigingen van ondergeschikt belang kunnen te allen tijde worden doorgevoerd.

Mocht je vragen hebben over ons privacybeleid, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag als je informatie nodig hebt over je persoonsgegevens of deze wil wijzigen. Mocht ons privacybeleid wijzigen, dan vind je op onze website altijd de meest recente versie.

 

Meer informatie: Algemene voorwaarden en Disclaimer.