Pr - filosofie: communicatie filosofie & kunstprojecten

Pr- filosofie : communicatie filosofie & kunstprojecten


Hi

Je bent kunstenaar, filosoof, of een organisatie in de cultuur sector…, altijd razend druk met alle ideeën die nog moeten worden uitgewerkt.  De aankomende expositie, het afmaken van je nieuwe werk, of het organiseren van de bijeenkomst kost zoveel tijd dat er voor de communicatie weinig tijd over blijft.  Maar dat mensen van jouw evenement, ideeën en werk afweten is op z’n minst handig, toch?

Je had vast niet gedacht dat communicatie zoveel tijd in beslag zou nemen. Dat Social Media een dagtaak is geworden.  Of misschien  komen de mensen uit je netwerk meestal wel naar je exposities en lezingen, maar heb je zin in een zaal vol nieuwe gezichten. Dat kan.

Wel eens over nagedacht?

Heb je een expositie? Wil je een nieuwe doelgroep aanspreken, nieuwe mensen vertellen over je fantastische verhaal? Heb je een idee met zorg uitgewerkt en wil je graag het proces laten zien?

Ik kan niet wachten!

Pr – filosofie: communicatie filosofie & kunstprojecten :

  •  Verdiept zich in jouw manier van communiceren. Ben je meer het stille en rustige type, of schreeuw je het van de daken?  Hoe zou je jezelf willen presenteren op social media?
  • Maakt een voorstel waarin het communicatie plan duidelijk staat uitgewerkt.  Maar er is één probleem: inzet en enthousiasme kunnen niet makkelijk op papier worden gezet. Heb je specifieke wensen en ideeën?  Overleg met me! Ik zet jouw campagne ideeën graag om naar de praktijk.
  • Is op de achtergrond aanwezig. Het gaat om jouw werk, de context en het verhaal. Niet om dat van mij.  Pr- filosofie is onuitgesproken aanwezig als communicatie kanaal, dat betekent geen opzichtige reclame tenzij gewenst.
  • Werkt graag samen met jouw galerie of partners. Communicatie laten verlopen via de pagina van jouw galerie of organisatie? Geen probleem.
  • Heeft ervaring in crowdfundingcampanges. Wil je er een opzetten of zoek je iemand die de communicatie met de investeerders up to date houdt? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.
  • Vraagt om hulp wanneer nodig. Ik werk graag samen met mensen die mee denken, mee willen werken en vakwerk leveren. Daarom werk ik indien nodig en in overleg met jou, samen met mensen uit mijn netwerk. Succes gegarandeerd!

Ik zet je website op, hou de website bij, maak posts op verschillende social media kanalen,  beantwoord reacties en vragen van volgers.  Ik kan 360 graden live gaan op Facebook, Periscope en Twitter tijdens jouw evenement.  Hou je liever zelf een beetje controle? Ik leg graag uit hoe een en ander werkt.

Geen content manager of marketing strateeg. Wat dan wel?

De kracht van Pr – filosofie  ligt in het enthousiasme en voor de kunsten en filosofie.  Vanuit dat enthousiasme ontstond er in de afgelopen twee jaar steeds meer samenwerking op het gebied van communicatie. Persberichten en online communicatie voor eigenzinnige modemerken zoals HUMANOID, communicatie via Sociale Media voor de Biennale Gelderland en Get Fed art fair , persberichten en communicatie voor het gloednieuwe Theater aan de Rijn en diverse communicatie projecten via social media voor exposities en boekpresentaties.

Door de achtergrond van mijn studie filosofie en ervaring in kunstprojecten weet ik vaak een goede mix van interessante informatie met uitnodigende teksten te maken.  Daarnaast ben ik gek op nieuwe technische ontwikkelingen. Zo maak ik gebruik van de nieuwste 360 graden camera, zodat het verhaal van jouw expositie, atelier of bijeenkomst interactief kan worden gecommuniceerd. Het fijne is: jij hoeft je niet te verdiepen in ingewikkelde software of te investeren in dure apparatuur. Dat heb ik al voor je gedaan!

Om deze reden is koffie een goed idee:

Mijn naam is Sabine Winters. Ik ben een jonge professional in de kunstwereld. Naast de theorieën en kunstwerken zelf, geïnteresseerd in het proces van idee ontwikkeling en de ‘hoe en waarom’ achter een theorie of proces. Daarom ben ik met mijn filosofiestudie als achtergrond in 2014 de kunstwereld ingedoken. Wat begon als een website  is inmiddels uitgegroeid tot ondernemerschap.

Op Denkkaders breng ik praktijk, filosofie en de kunsten samen. Samen met kunstenaars en filosofen organiseer ik bijeenkomsten, non-profit kunstbeurzen, en schrijf ik opinie stukken voor verschillende opdrachtgevers. Ik ben gericht op diepgang, achtergrond, theorieën, onderzoek. Ik zoek de perfecte balans tussen het beschrijven van het (creatieve) proces en pakkende teksten en beeldmateriaal. Met veel enthousiasme communiceer ik de boodschap van kunstenaars,  kunstprojecten, en organisaties in de creatieve sector.

Koffie?